Welkom bij Switch 2

U heeft geen flashplayer geïnstalleerd, klik hieronder om de flashplayer te downloaden

Get Adobe Flash player

Home

Werken aan werk dat werkt… ’t Werk dat we als reclamebureau met onze opdrachtgevers maken is relevant, onderscheidend, prikkelend en sympathiek. En zo willen we zelf ook zijn. Switch2 werkt hard en met veel lol. We werken als ’t grote bureau, met de efficiency en betrokkenheid van een klein team. Met grootse ambities en een nuchtere kijk op zaken werken we aan werk dat werkt! Communicatie die mensen in beweging krijgt.…. Wie meer wil weten over reclame die werkt, die belt, mailt of stuurt een briefje. Voor een inspirerend gesprek en een aantrekkelijk voorstel.

Wie

Wie werkt aan het werk dat werkt…. Switch2 en Switch hebben een strategische samenwerking. Een samenwerking waar u niks van merkt. Maar wel van profiteert. U valt als opdrachtgever namelijk altijd terug op een team van specialisten die elkaar versterken. Hoewel iedereen zijn eigen kennis en kunde in huis heeft, hebben we vooral ook veel gemeen; lol, inzet, enthousiasme en betrokkenheid.

Marjan Kulsdom – Art Director

; verantwoordelijk voor concept en vormgeving. “Inmiddels 20 jaar in het vak en ervaren genoeg om te zien dat sterke communicatie heel wat anders is dan een leuk grapje. A-merken moeten zich als leider profileren. En zorgen voor een perfecte vertaling van de merkpersoonlijkheid. Ik ben soms wat eigenwijs, maar uiteindelijk profiteren we daarvan. ‘Zonder wrijving geen glans’ is mijn motto. Ik heb lol in mijn vak en werk soms volgens een inmiddels klassiek principe: papier en stiften”.

Pieter Booy – Jr. Art Director

; verantwoordelijk voor concepten en een perfecte uitvoering daarvan “Als klein jongetje tekende ik altijd en inmiddels ben ik een ‘freak op de Mac’, zoals sommigen mij noemen. Ik ben altijd benieuwd naar trends in stijl. Ik haal evenveel genoegdoening uit een perfecte uitvoering van een technische brochure, als uit het opzetten van een toegankelijke internetsite. Zolang het maar foutloos, aantrekkelijk en op tijd is. Neemt niet weg dat je mij ’s nachts kunt wakker maken voor een uurtje brainstormen voor een echt pakkend concept. Heerlijk vind ik dat! ”

Hans Breuker – Account Manager

, verantwoordelijk voor klantbelangen en projectmanagement “Met de ervaringen die ik opdeed bij de televisie met multimediale acties. En met een functie als marketing manager, weet ik binnen het team het beste te bieden voor mijn klanten. Ik hou van echt leuke communicatie. Uitingen die in één oogopslag de sympathie voor een merk of aanbieding neerzetten. En wanneer mijn collega’s met e-uitdagingen zitten, dan ben ik met adviezen op mijn best.”

Daniël Storm – Directeur en adviseur

; verantwoordelijk voor merkstrategie en concept. “Als zoon van een ondernemende reclameman, werd het vak mij met de paplepel ingegoten. Na de HEAO ging ik het vak leren bij een klein nuchter bureau. Bediende ik internationale accounts bij het grote bureau. En na mijn Nima-C opleiding heb ik als Marketing Manager bij Yamaha de andere kant van de tafel leren kennen. Mijn hart bleek uiteindelijk toch meer bij creatie te liggen, reden waarom ik Switch2 ben gestart in 2001. Het werd een bureau dat het anders moest doen. Met meer lol en begrip voor de klant en een uitgesproken efficiënte aanpak.”

Ruud Storm – Directeur Switch Marketing Communications

; ondersteunend op projectbegeleiding en complexe productieprocessen. “Nu ik zo’n 30 jaar meedraai kent het vak voor mij geen grote geheimen meer. En toch word ik nog iedere dag verrast met leuke ideeën en ontwikkelingen in de grafische industrie. Dat maakt dat het vak nooit verveelt. Daar waar ik kan, ondersteun ik Switch2 met advies. Strategisch, creatief en vaak ook op het gebied van omvangrijke productieklussen. Beurspresentaties bijvoorbeeld. Of catalogi, displays en andere zaken die vragen om aandacht, ervaring en financieel aantrekkelijke oplossingen voor onze opdrachtgevers.”

Wil Buizert – Mediaspecialiste

; verantwoordelijk voor alle media-executie. “Goed media-advies en de juiste onderhandelingen, zorgen voor extra effect van media-bestedingen. Waarbij een duidelijke mix van bereik en umfelt-relevantie de beste resultaten geeft. Vervolgens is ‘t niet alleen zaak om goed materiaal aan te leveren, maar ook een sport om voordelen bij de media te bedingen. Zo gebeurt het meer dan eens, dat we in ruil voor een advertentieplaatsing, gratis redactionele aandacht krijgen. En dat versterkt de communicatie nog eens extra.”

Sandra Burggraaff – Traffic / Productie

; vaak het eerste contact aan de telefoon en verantwoordelijk voor een gestroomlijnd proces binnen het bureau. “Een dag zonder druk op de ketel bestaat niet. Iedere dag moeten deadlines gehaald worden en verwachten onze klanten dat we op tijd en volgens wens leveren. Daar houd ik me met plezier mee bezig. Net als met het contact met onze toeleveranciers als drukkerijen, premiumleveranciers, fotografen, handlingpartijen en anderen waar we vaak al jaren nauw mee samenwerken. Gelukkig kan ik altijd op m’n collega’s terugvallen, als dat nodig is. Met elkaar zorgen we altijd weer voor een perfecte uitvoering van de projecten.”

Nol Vos - Copywriter

; medeverantwoordelijk voor tekst en idee. “Met ruim dertig jaar ervaring op de teller in verkoop en reclame, houd ik me bezig met het schrijven van teksten voor de meest uiteenlopende projecten. Van prikkelende verkoopbrieven tot opvallende advertentiecampagnes. En van scorende mailingen tot begrijpelijke content voor websites. Klanten keer op keer verrassen, dat is de uitdaging die we als creatief team telkens opnieuw aangaan. Want echt scoren doe je samen!”

Rene Kraaijeveld – Fotograaf

“Hoewel we enigszins los van elkaar staan, werkt het heel fijn om als vaste fotograaf voor klanten van Switch2 aan de slag te gaan. Voor shoots op locatie of fotografie in de goed geoutilleerde fotostudio in huis. Dat doe ik al jaren en voel me dan ook echt als vast onderdeel van het team.”

Wat

Wat is ‘t werk dat werkt, waar we aan werkten Ga over de vlakjes en zie welk merk erachter zit. Wilt u werk zien, klik dan op het vlakje en de portfolio start bij die specifieke opdrachtgever. Wilt u meer weten over het werk dat we maakten of dat we met u mogen maken, belt u dan met Daniël Storm via 0297-525580 of stuur een bericht (link naar effect@switch2.nl) .

SAS Institute

De marktleider op het gebied van Business Intelligence, met een hoofdkantoor in Amerika, heeft Switch2 ingeschakeld voor ondersteuning op web-landingpages, uitnodigingen, advertising, DM en eventthema’s. Conceptmatig, copy, ontwerp en lokalisatie van internationaal werk.

1op1

Nol Vos, onze vaste copywriter, schakelt Switch2 in voor concept, creatie en DTP. Samen komen we tot verkoopideeën voor onze opdrachtgevers. En werken we aan succesvol werk voor bijvoorbeeld VARTA, Jan Snel, Inrada, Homan, Daksafe, e.a.. Samen aan de bak geeft net even meer!

Aquaflora

Wereldwijd en toonaangevend merk voor koudwatervissen, aquarium- & vijverplanten. Eigen kweek en excellente partnerships met andere partijen die garant staan voor een betere kwaliteit levende ‘producten’. Switch2 ondersteunt creatief met de huisstijl, advertenties, beurs- en catalogi-presentaties.

ING

De juiste IT-ers vind je niet zo maar. Ook niet als je ING heet. Switch2 werkt samen aan de positionering van ING als meest interessante IT-werkgever. Door de betere arbeidsomstandigheden, door de interessantere projecten, de continue ontwikkeling van jezelf en de organisatie en je kunt als IT-er rekenen op internationale kansen. IT-ers kunnen meer bij ING. Advertenties, website, bannering, beurspresentaties, game-ontwikkeling en creatieve plannen omtrent het inzetten van 10.000 medewerkers als ambassadeur; het zgn. Referral-programma.

My House 4 Sale

Als makelaars steeds meer hypotheken verkopen, kun je als hypotheekverkoper ook die actie omdraaien; My House 4 sale is opgezet voor financiële dienstverleners die hun activiteiten willen uitbreiden. Heel eenvoudig en voordelig kunnen adviseur, verkoper en huiskoper bij elkaar komen. Switch2 heeft de merkpositionering geschreven. Heeft de strategie ingezet en op basis daarvan de vormgeving bepaald.

Yamaha

Kando! Japans voor het raken van ’t hart. Dat is het ultieme doel van Yamaha. En dat zie je terug in de plannen en uitingen die Switch2 voor Yamaha maakte.

Postbank

Als DM-specialist is Switch2 gevraagd te ondersteunen op veel verschillende projecten op de Sales afdeling van Postbank. Misschien wel ‘het’ DM-instituuut van Nederland. Switch2 is ingezet op hypotheken, leningen, sparen en verzekeren. Strategisch, creatief en uitvoerend.

Le Virage

In een gemeente met een horecagelegenheid op iedere hoek van de straat, moet je hard vechten voor de klanten. En dat doet Le Virage. Met een herkenbaar logo, uitdagende posters + kaarten en een website die qua stijl echt heel anders is dan die van andere restaurants.

Inter Access

Opdrachtgever van ’t eerste uur. De IT-er uit Hilversum voor wie Switch2 werkte aan advertising, DM-acties voor het werven en extra motiveren van klanten. Aan uitnodigingstrajecten en referentiecases. Aan brochures voor het motiveren van prospects en talentvolle studenten. Voor zowel de Belgische als de Nederlandse markt.

CSS Solutions

Wat ons betreft de absolute marktleider op het gebied van IT voor het MKB. De Busy Bees in IT! Dat uiten ze met marketing communicatie. En vooral door de manier van werken. Nuchter, duidelijk en met opgestroopte mouwen. Naast een merkplan en –strategie, werkten we aan het ondersteunen en motiveren van de salesmensen, maakten we een bedrijfsmagazine, een interne nieuwsbrief, advertising, DM, foldermateriaal, huisstijl en onlangs een website + ondersteuning bij Google-optimalisatie..

VCD Infra Solutions

Keep IT Running! Met de juiste soft- en hardware van HP, Microsoft en andere topmerken, plus de nodige certificeringen, weet VCD klanten aan zich te binden. VCD Infra Solutions begrijpt het belang van een vlekkeloze ICT. Het moet werken! Dat belang vindt u terug in de door ons gemaakte brochure, contractenfolders en geschreven website.

Rabobank Westland

Voor een tijdelijke verkoopburst is Switch2 door deze regionale bank ingeschakeld. Er zijn plannen bedacht, beschreven en uitgevoerd voor de verkoop van hypotheken en voor ‘toekomst-gerichte’ producten (zicht-op-later). De communicatie-focus lag op guerilla-achtige activiteiten; outdoor, maar anders dan wat je 1-2-3 zou verwachten. Mede dankzij de communicatie is er een all-time-high gerealiseerd!

NCCW

De leverancier van ICT-oplossingen voor de Nederlandse woningcorporaties bouwt sterk aan klantrelaties. En op de inzet, creativiteit en strategische kijk op zaken van Switch2. Advertising, referentiecases, een bedrijfsmagazine vol interviews met corporaties en een jaarlijks terugkerend bedrijfsevent dat wij bedachten, zijn items die we met trots presenteren….

AFS

Hèt uitzendbureau op Luchthaven Schiphol voor beveiligings-, facilitair, secretarieel en technisch personeel. Tussen de medewerkers onderling en de leiding van het bureau bestaat een uitzonderlijke band. En dat maakt voor deze ‘club’ misschien wel het grootste verschil met andere bureaus. Maar ook de gedachte dat motivatie, inzet en inzicht vele malen belangrijker zijn dan diploma’s maakt een duidelijke positionering.

GSA Groep

GSA Facilitaire Diensten, Sterk Meubelmontage, AFS Security Support & Training, GOV vloerenspecialist, AFS Uitzendbureau en Active Gebouwen Onderhoud. Stuk voor stuk top bedrijven die met name actief zijn op en rond Schiphol. En die Switch2 inschakelen voor fotografie, website, postering en corporate communicatie.

Fudge

Hèt haarmerk uit Australië. En in Nederland alleen verkrijgbaar via kapsalons. Switch2 is ingeschakeld voor het motiveren van kappers die Fudge moeten verkopen. En met advertising en samenwerking met onder meer ID&T wordt vraag vanuit de consument gerealiseerd.

AAC Cosmos

Flexive –de interim tak van Switch2– is ingeschakeld voor advertising om de reisbranche aan zich te binden. En een magazine werd opgezet voor het bereiken van klanten en prospects binnen de zorg. AAC Cosmos wordt ingeschakeld voor een zorgeloze ICT binnen specifieke branches. AAC Cosmos werkt vanuit d egedachte dat ICT net zo ‘gewoon’ is als water uit d ekraan en stroom uit het stopcontact… dat moet gewoon goed werken!

Smit & Dorlas

De marktleider op het gebied van koffie voor de horeca schakelt Switch2 in voor diverse zaken. Zo is er strategisch gekeken naar de merkwaarden. Ondersteunen we de horeca met koffiekaarten. Stimuleren we de verkoop door het inzetten van productfolders. En is onlangs een nieuwe website opgezet die door de sfeer een duidelijk merkbeeld afgeeft.

CSC

Eén van ’s werelds grootste ICT-ers heeft Switch2 gevraagd een interne actie op te zetten om sales extra te prikkelen. Zo werden klanten en prospects meer ondersteund met betere dienstverlening. En CSC werkt zo aan aan betere sales-resultaten.

Comhan

De aluminiumspecialist met een enorme voorraad. Voor de bouw, industrie en signindustrie. Switch2 wordt ingeschakeld om duidelijk te maken dat Comhan staat voor de beste kwaliteit, een gezonde voorraad en scherpe levering door de eigen logistiek. Advertising, huisstijl-evolutie, beurspresentaties, flash-screensavers, catalogi, slimme DM en voor andere middelen weet Comhan de weg naar Mijdrecht goed te vinden.

Jesse geeft terug

Jesse was ziek. En werd goed geholpen door 5 fantastische instanties; Villa Pardoes, Stichting doe een wens, De Opkikker, Racen Tegen Kanker en CliniClowns. En toen wilde Jesse wat terug doen. Switch2 hielp graag met de naamvoering, logo, posters, PR-offensief, kaartjes en website. Drukkerij Verweij en webbouwer GenerationX deden belangeloos mee. In de campagne periode die ongeveer gelijk liep met een ander goed doel, hebben we ca. 250% gescoord ten opzichte van ‘de concurrent’. Goede doelen blij. Jesse blij. Wij blij.

Postkantoren

Postkantoren moesten afscheid van Postbank nemen. En dus op zoek gaan naar alternatieve diensten. Vandaar dat Switch2 ondersteunde bij het werven van bedrijven die zich in het kantoor willen presenteren via speciale presentatiekasten. Ook schreef Switch2 de website voor deze doelgroep.

Samenwerkende Apotheken Amstelveen

De samenwerking van 10 apotheken in Amstelveen is het beste recept voor het welzijn van Amstelveners. Door een betere controle op medicijngebruik. Door aantrekkelijke aanbiedingen. En door gezamenlijke acties als bloedsuikertesten wordt de consument beter bediend. En de apotheek beter bezocht!

Van Yperen

Meubelstoffeerderij Van Yperen maakt de meest geweldige meubels. Maar weet het nog niet zo goed te verkopen. En dus is Switch2 ingeschakeld. Voor een stuk strategische ondersteuning. Huisstijl en advertising.

DELL

In opdracht van een ander reclamebureau, werkten we aan een actie voor de topaccounts van Dell. Zij kregen op speelse wijze een uitnodiging voor deelname aan een race-event.

Waar

Waar wordt gewerkt aan het werk dat werkt De beste communicatie is persoonlijke communicatie. Aan tafel. Bij voorkeur met koffie en een goed gesprek. Op de Rendementsweg of bij u. Wilt u ons aan ’t werk zien, weet dan dat de deur vrijwel altijd voor u openstaat. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein van De Ronde Venen. Midden in de polder tussen Amsterdam en Utrecht. En binnen 5 minuten van de A2.Goed bereikbaar dus.

Switch2 Dynamic Marketing Communications BV Rendementsweg 2-Q 3641 SK Mijdrecht T. 0297-525580 F. 0297-525490 E. effect@switch2.nl

Duur: Vanaf A2 afslag Vinkeveen/Hilversum ca. 7 minuten Vanaf A4 afslag Hoofddorp/Aalsmeer ca. 20 minuten Vanaf A12 afslag Woerden ca.15 minuten Route: Vanaf Eindhoven/Utrecht, de A2, afslag Vinkeveen/Hilversum. Vanaf Zaandam/Amsterdam, de A10 richting Utrecht, de A2 op richting Utrecht, afslag Vinkeveen/Hilversum. Na de A2: Verkeerslicht rechtsaf richting Mijdrecht. 3e verkeerslicht linksaf bedrijventerrein Mijdrecht op. 2e straat (na de lange bocht) naar rechts en gelijk weer rechts. We zitten in het ronde pand met de groene kozijnen.

Hoe

Hoe wordt gewerkt aan het werk dat werkt

Financieel

Als reclamebureau willen we verrassen. Maar niet op het gebied van financiën. Vandaar dat we projecten vooraf begroten. En door onze ervaring weten we heel goed vooraf in te schatten wat iets moet kosten. In creatieve fasen hebben we vaak het vertrouwen dat een goed idee ‘zichzelf’ verkoopt. En dat u als opdrachtgever dus geen schroom hoeft te hebben om te vragen om een idee. Het kost immers niets totdat u akkoord geeft op de begroting.

Operationeel

In een klein team heb je korte lijnen. En dat scheelt onnodige rompslomp, kosten en tijd. Van elkaar weten we goed wat er speelt en ondersteunen we elkaar zoveel mogelijk. En dat merk je in creativiteit, zorgvuldigheid en snelheid.

Democreatie

Verwacht geen ja-knikkers bij Switch2. Want we hebben vaak een mening en bouwen op theoretische kennis en praktische ervaring. Maar eigenwijs zijn we zelden. We begrijpen als geen ander dat u uw klanten het beste kent. En dat we echt samen aan de slag moeten voor het werk dat het beste werkt!

Handen in de Nek Sessie

Eens in de 6 tot 8 weken willen we met onze opdrachtgevers ‘zomaar’ om tafel. Geheel vrijblijvend met de voeten op tafel en de handen in de nek. Van u verwachten we een probleemstelling. En u kunt rekenen op een inspirerende brainstormsessie met soms hele afwijkende en bijzondere oplossingen. Maar altijd met ideeën voor een betere positionering, marketing, communicatie-uiting en/of verkoopresultaten.

1e project

Wie wil samenwerken kan rekenen op een prettig team reclame-professionals. Dat bewijzen we het liefst met een goed idee. En hoewel we werken op basis van uren, is een eerste creatieve sessie geheel vrijblijvend en kosteloos. Bel Daniël Storm als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken.